1. DÖNEM SINAVLARININ DURUMU İLE İLGİLİ MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZIN AÇIKLAMASI

2020-2021 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem 1. Sınavlarını 9-14 Kasım 2020 tarihleri arasında yüzyüze yapmıştık. Sınavların bitiminden sonra Milli eğitim bakanlığımızın emri gereği yeniden tüm sınıf düzeylerinde "UZAKTAN EĞİTİME" geçilmişti.

1. Dönem tekrar sınav olacak mı? karne verilecek mi? Soruları öğrenciler tarafından merak edilmekteydi. Bugün itibariyle bakanımız Ziya SELÇUK tüm öğrencilerin sorularına yanıt olacak bir açıklama yaptı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin karne notları ders içi katılım puanlarıyla belirlenecek. Lise öğrencilerinin karne puanları da 2. Dönem yüzyüze yapılacak olan sınavlarla belirlenecek.

Sevgili öğrencilerimiz değerli velilerimiz; yeni açıklamalar yapıldıkça sizlere bildireceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve okulumuzun dışında yapılan herhangi bir habere itibar etmeyiniz...

25.12.2020 659

25-12-2020