12 EKİM'DEN GEÇERLİ YÜZYÜZE EĞİTİM ve UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI

12 EKİM'DEN GEÇERLİ YÜZYÜZE EĞİTİM ve UZAKTAN EĞİTİM DERS PROGRAMI

     Sevgili veliler ve öğrenciler;

    12 Ekim itibariyle Uzaktan eğitimde yeni bir döneme geçmiş bulunuyoruz. 12 Ekim itibariyle 12. Sınıf öğrencilerimiz haftada 2 gün olmak üzere yüzyüze eğitime katılacaklardır. 1. Grupta yer alan öğrenciler Pazartesi ve Salı günleri 2. Gruptaki öğrenciler ise Perşembe ve Cuma günleri okula geleceklerdir. Çarşamba günü ise tüm dersler Uzaktan Eğitim aracılığı ile yapılacaktır. Okula gelecek öğrenci grularına ait bilgileri öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

12. Sınıf Öğrenci Gruplarına erişmek için TIKLAYINIZ.!

     12. Sınıflar hariç diğer bütün sınıflar Uzaktan Eğitime devam edecekledir. EBA CANLI DERS saatleri okulda yapılacak olan yüzyüze eğitim derslriyle çakıştığı için tüm uzaktan eğitim dersleri ZOOM PROGRAMI aracılığı ile yapılacaktır. Zoom programı kullanma talimatlarına ve okulumuzda uygulanacak olan 12. Sınıflar YÜZYÜZE EĞİTİM ve diğer sınıflar UZAKTAN EĞİTİM haftalık ders prgramına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 Tüm Sınıflara ait Ders Programına Erişmek için TIKLAYINIZ...!

10.10.2020 500

ZOOM PROGRAMI KULLANMA TALİMATI

Sevgili Öğrencilerimiz, ZOOM programı üzerinden canlı derslere katılmak için yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir.

1-      Bilgisayarınızdan derse katılmak için, ZOOM Programını bilgisayarınıza indirmelisiniz. Yüklü değilse eğer ZOOM PC programını indirmek İçin TIKLAYINIZ.!

2-      Cep Telefonunuzdan derse katılmak için ZOOM programını telefonunuza indirmelisiniz. Yüklü değilse eğer ZOOM APP programını Cep Telefonunuza indirmek için TIKLAYINIZ.!

3-      Canlı ders programınızı inceleyerek dersi veren öğretmeninizin adını öğrenin.

4-      Uygulamayı telefonunuzdan veya bilgisayardan açtıktan sonra aşağıdaki listeden dersi veren öğretmeninizin adına tıklayın.

5-      Eğer programı bilgisayardan açıyorsanız " launch meeting" seçeneğini tıklayın.

6-      Açılan ekranda karşınıza gelen PASSCODE (ŞİFRE) alanına " gaihl43 " yazıp onaylayın. Söylenen işlemleri eksiksiz yaptıysanız eğer derse bağlandınız.

 

İYİ DERSLER