GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASINDA İL İKİNCİSİ OLDUK

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Liseleri erkek öğrencileri arasında düzenlenen GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA yarışması Kütahya İl Finali 27 Aralık Cuma günü Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Emet'te düzenlendi.

Kütahya merkez ve ilçelerinden toplam 9 okulun katıldığı yarışma Tarihi Emet Babuk Bey Çarşı Camiinde yapıldı. Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan öğrencimiz Osman ÖZTÜRK, çok küçük bir puan farkıyla Kütahya İl İkincisi oldu.

Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan meslek dersleri öğretmeni Ali Yılmaz beye emekleri için çok teşekkür ederiz. Öğrencimiz Osman Öztürk'e okulumuza yaşatmış olduğu gurur için çok teşekkür ederiz. Kendisine bundan sonraki hayatında da üstün başarılar dileriz.

27.12.2019 734

27-12-201927-12-201927-12-2019