Kütahya İmam Hatip Liseleri Arası Güreş Müsabakası İl Birincisi Okulumuzdan

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kütahya genelinde; öğrencilerin akademik ve mesleki gelişimlerinin yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönden de gelişmelerinin desteklemek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında spora ilgili ve yetenekli öğrencileri desteklemek, geleceğin nitelikli ve ahlaklı sporcuların yetştirilmesine katkı sunmak ve fiziksel, zihinsel, ruhsal ve sosyal bakımdan dengeli ve sağlıklı bireylerin yetişmesini sağlamak amacıyla Anadolu imam hatip lisesi öğrencileri arasında "Güreş Müsabakaları" düzenlendi.

Bu yıl ilki düzenlenen müsabakada okulumuz 9B sınıfı öğrencilerinden Mahsun Arı, serbest sitilde 65 kiloda İL BİRİNCİSİ olmuştur. Afyonkarahisar da yapılacak olan bölge müsabakalrında da ilimizi temsil edecektir. Öğrencimizin hazırlanmasında emeği eçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Zengin'e teşekkür ederiz Öğrencimiz Mahsun Arı'ya da bölge yarışmalarında üstün başarılar dileriz.

23.10.2019 704

23-10-201923-10-201923-10-201923-10-201923-10-2019