ŞANLI MİLLETİMİZİN HATİP ERLERİ ALİ KAHYA KÖYÜNDE

Kardeş okullarımız olan Gediz 1 Eyllül İmam Hatip Ortaokulu ve Gediz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile beraber ortaklaşa yürüttüğümüz "Şanlı Milletimizin Hatip Erleriyiz" projesi kapsamında bu hafta Cuma günü okulumuz öğrencilerinden Ramazan Yıldırım, 1 Eylül iho öğrencisi Tahir Alperen Coşar ve Kız Anadolu İhl öğrencisi öğretmenlerimiz Halil Arısoy, Cihan Budak, Kamil Akkaya ve Vedat Akan gözetiminde ilçemiz Ali Kahya köyünde Cuma namazı imamlık, müezinlik ve bayanlara yönelik vaaz-ı irşad görevlerini icraa ettiler. Söz konusu proje gençlerimizin mesleki ve ahlaki gelişimi yönünden oldukça önem arzettiği için bu projeye maddi manevi destek sunan tüm öğretmenlerimize, bizlere nazik bir şekilde ev sahipliği yapan köy imamı ve köy halkına çok teşekkür ederiz.

25.10.2019 994

25-10-201925-10-201925-10-201925-10-2019